{{ toggleLabel }}
A

Adress

Skyddsvärnet i Göteborg
Haga kyrkogata 6
411 23 Göteborg

Varför agera?

Kraften i den idéburna sektorn är urstark och ideella insatser är direkt avgörande för ett fungerande demokratiskt samhälle. Hur hade det sett ut utan alla ideella fotbollstränare, läxläsare, rösträknare, scoutledare, månadsgivare till biståndsorganisationer och soppkökskockar? Vad du väljer att göra är upp till dig, men om alla hjälps åt efter förmåga blir det helt enkelt bättre för alla!

Hur kan du engagera dig?

Det finns många sätt att engagera sig för ett bättre samhälle. På Skyddsvärnet kan du bli volontär i någon av våra verksamheter. Bilden ovan är från vårt projekt IVA-energi, då volontärer lagade mat till personalen på Sahlgrenskas IVA-mottagning under Coronapandemin. Du kan också bli medlem eller stötta oss ekonomiskt.

Emma Bertling Forseth

Utvecklingschef

emma.forseth@skyddsvarnet.org 0708-72 66 71

Bli volontär!

Som volontär på Skyddsvärnet gör du en konkret insats för ett bättre Göteborg. Volontäruppdraget ger dig också erfarenhet av socialt arbete och många goda kontakter. Du kan engagera dig i flera av våra verksamheter, till exempel Skyddsbussen och Värnet.

Ansök Våra volontäruppdrag

Bli medlem

Som medlem i Skyddsvärnet hjälper du oss att fortsätta göra nytta för människor som har det tufft. Som medlem kan du, om du vill, engagera dig som volontär eller stötta oss ekonomiskt. Du blir också inbjuden till våra årsmöten och kan göra din röst hörd.

Bli medlem

Våra verksamheter gör skillnad i människors liv och bidrar till att skapa en bättre värld som bygger på medmänsklighet, respekt och tron på varje individs förmåga till förändring och utveckling.

Nyheter