{{ toggleLabel }}
A

Adress

Skyddsvärnet i Göteborg
Haga kyrkogata 6
411 23 Göteborg

Lediga tjänster

Som anställd i en idéburen organisation är du en viktig kugge i arbetet för en bättre värld. Vi drivs av en gemensam vilja att göra samhället bättre för alla, och göra det med högsta kvalitet och omsorg om människor. Organisationens vinst försvinner inte till aktieägare utan återinvesteras i verksamheten så att fler kan få hjälp och stöd.

Läs mer om våra verksamheter Skyddsvärnets värdegrund

Maria Austrin

Områdeschef Stöd och skydd

maria.austrin@skyddsvarnet.org 0703-780192

Johan Gustavsson

Områdeschef Boende och integration

johan.gustavsson@skyddsvarnet.org 0703-78 01 87

Driven områdeschef sökes!

Efter sju år ska en av våra fina områdeschefer gå vidare till nya utmaningar. Hon kommer förstås att bli väldigt saknad, men vi önskar henne all lycka framöver. Är du rätt person att ta vid och fortsätta utveckla våra verksamheter? Då väntar ett spännande, utvecklande och meningsfullt jobb på dig!

 Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda verksamheter inom socialt arbete, vård och omsorg, arbetsmarknad eller kriminalvård. Du har en högskoleexamen som socionom eller liknande och har jobbat som ledare under minst ett par års tid. Du är utvecklingsbenägen, målmedveten och du tar initiativ i sociala sammanhang där du har lätt för att skapa nya relationer. Du gillar människor och ser styrkor före svagheter.

Arbetsuppgifter

Som områdeschef leder och utvecklar du ditt område tillsammans med dina medarbetare och i nära samverkan med direktor och andra chefer inom Skyddsvärnet. Du är öppen och lyhörd för samarbeten över verksamhetsområdena för att uppnå bästa möjliga nytta för de vi är till för. Du hanterar snabba puckar och flexibla lösningar, och du har ett utpräglat ordningssinne. I tjänsten ingår även dokumentation, rapportering, bevakning och författande av ansökningar för att ta del av extern finansiering för projekt.

 

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Lön: enligt avtal

 

Sök tjänsten! 

Ansök via Arbetsförmedlingens hemsida (länk nedan) eller genom att maila till mats.hedenskog@skyddsvarnet.org. Ange referens OMRÅDESCHEF i din ansökan.

Då rekryteringsprocessen redan är igång ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Om tjänsten på Arbetsförmedlingens sida

Boendepersonal sökes!

 

Skyddsvärnet har fått frågan att starta upp ett transitboende för ukrainska flyktingar. Önskemålet är att boendet ska vara i drift i slutet av nästa vecka. Vi söker därför personal som kan börja jobba omgående.

Boendet är placerat i Frölunda och kommer ha plats för 200 personer, kvinnor och barn. Vi kommer att bemanna upp boendet med både anställd personal och volontärer för att ge familjerna bästa möjliga mottagande.

Vi söker sex tjänster med schemalagd arbetstid dag och kväll (även helgpass förekommer), samt två tjänster nattetid. Tjänstgöringsgrad 80 procent.

Kvalifikationer

Erfarenhet av boendeverksamhet, till exempel HVB-hem eller liknande samt eftergymnasial utbildning (önskvärt inom vård och omsorg). Kunskaper i ukrainska och ryska är meriterande.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas.

Intervjuer och rekrytering kommer att börja direkt och ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt till info@skyddsvarnet.org. Märk ansökan Boendepersonal.

Ange i ansökan vilka typer av pass du är intresserad av.

 

Har du frågor om tjänsten, kontakta:

Mats Hedenskog: mats.hedenskog@skyddsvarnet.org, telefon 0734-15 15 01
eller
Emma Forseth: emma.forseth@skyddsvarnet.org, telefon 0708-72 66 71

Varmt välkommen med din ansökan!

Var med i arbetet att stötta ukrainska flyktingar! Som personal på vårt boende kan du göra stor skillnad för dem som flytt kriget och sökt skydd i Sverige.

Läs mer om vårt arbete för ukrainska flyktingar här

SOMMARVIKARIER TILL HALVVÄGSHUSEN

Halvvägshus är en utslussningsåtgärd inom Kriminalvården vars syfte är att underlätta villkorlig frigivning av fängelsedömda. Skyddsvärnet i Göteborg bedriver två halvvägshus, ett för män med 16 platser och ett för kvinnor med tre platser. Här bor de intagna i hemliknande miljö med självhushåll. Personalens uppdrag är att stötta klienterna i att inte återfalla i brott, hitta sin identitet utanför det kriminella livet och följa de regler och anvisningar som Kriminalvården satt upp. Personalen är också ett bollplank i tillvaron och hjälper till med samhällsorienterande frågor. Nu söker vi sommarvikarier till denna viktiga verksamhet.

Om tjänsten

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter; allt från stödjande samtal till provtagningar och samverkan med Kriminalvården och Frivården.

Varierande arbetstid. Dygnspass med sovande jour ingår.

Avtalsenlig lön.

Om dig

Vi söker dig som är över 25 år och har erfarenhet samt gärna en utbildning inom socialt arbete eller är under utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av missbruksvård, kriminalvård eller psykiatri. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som god samarbetsförmåga, noggrannhet, flexibilitet och förmåga att skapa goda relationer.

Om Skyddsvärnet

Skyddsvärnet i Göteborg är en ideell organisation som tillhör den idéburna sektorn. Vi bedriver socialt arbete sedan 1914. Syftet med vår verksamhet är att förebygga social utslagning och förbättra förutsättningarna för människor som lever i olika former av utsatthet. Vi driver bland annat ett flertal olika boendeformer med stöd för socialtjänst och kriminalvård, en socialmedicinsk mottagning och uppsökande verksamheter för ungdomar. Kort sagt – vi hjälper människor som har det svårt att få det bättre.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Maria Austrin, områdeschef Stöd och Skydd, telefon 0703-780192, mail maria.austrin@skyddsvarnet.org

Ansökan + CV skickas till maria.austrin@skyddsvarnet.org så snart som möjligt men senast den 20 februari.

 

Läs mer om Halvvägshuset här

Just nu har vi inga lediga tjänster.