Vi söker Projektledare – socialt arbete

Hej!

Vi är Skyddsvärnet i Göteborg och bedriver socialt arbete. Det har vi gjort ända sedan 1914. Syftet med vår verksamhet är att förebygga social utslagning och arbeta för de som lever i utsatthet. Vi driver ett flertal olika boendeformer med stöd för socialtjänst och kriminalvård, och har även en socialmedicinsk mottagning i centrala Göteborg. Kort sagt – vi hjälper människor som har det svårt att få det bättre.

Vi har en humanistisk grund och är religiöst och politiskt obundna. Vi tillhör den idéburna sektorn och återinvesterar vårt överskott direkt i verksamheten. Det betyder i praktiken att vi är entreprenöriella och snabbfotade – men skickar inte vår vinst till riskkapitalister. Den kombinationen gynnar dom som jobbar hos oss, dom som anlitar oss och samhället i stort, menar vi.

Det går bra för Skyddsvärnet, och vi känner att vi kan göra mer. Vi kommer utvidga vår verksamhet under de kommande åren och söker därför en projektledare. Eller ja, verksamhetsutvecklare skulle man kanske också kunna säga. Vi är inte så himla petiga med titlar, så länge rätt saker blir gjort.

Är du en strukturerad entreprenör?

Vi verkar på en konkurrensutsatt marknad. Därför ingår marknadsföring och försäljning i ditt projektledarjobb. Vi har också möjlighet att utveckla nya verksamhetsgrenar – och därför ingår många entreprenöriella arbetsuppgifter. Som att utveckla idéer från whiteboard-kludd till strukturerade presentationer och att göra kostnadskalkyler, ansökningar och beslutsunderlag. Du kommer jobba nära ledningen och ibland med styrelsen.

Vi söker:

Dig som är ekonom, marknadsförare eller samhällsvetare på högskolenivå, eller som med gedigen erfarenhet av nämnda områden ligger på motsvarande nivå.Du tänker entreprenöriellt – du kan växla mellan att dra upp strukturer och handlingsplaner till att hugga i och jobba hands on och producera slides, events eller Excel-snurror.

Du har erfarenhet av att självständigt arbeta med digital marknadsföring, som t ex mailutskick, WordPress-sajter eller motsvarande, sociala media-annonsering. Meriterande är om du upphandlat marknadsföringstjänster och/eller arbetat på kommunikationsbyrå.

Du är van att skriva ansökningar och vinna upphandlingar. Du har pitchat idéer och fått gehör.

Du är bra på att skapa och bibehålla professionella relationer och har sannolikt redan ett brett nätverk.

Det är meriterande om du arbetat med socialt arbete eller i den idéburna sektorn, men inte ett krav.

 

Vi erbjuder: 

En varierande arbetsmiljö i centrala Göteborg med möjlighet att styra din egen tid och med ett helhetsperspektiv på verksamheten. En marknadsmässig lön (men notera att vi är en ideell förening). Du träffar samarbetspartners inom offentlig sektor, den idéburna sektorn, näringslivet och civilsamhället.

Och framförallt: Du kommer göra nytta. På riktigt.

Vid intresse hör av dig till Mats Hedenskog/direktor, mobil: 0734151501

Ansökan + CV skickas till info@skyddsvarnet.org

senast 25e februari 2018

Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *