Lediga tjänster

Vill du jobba inom idéburen vård och omsorg, med professionalitet, medmänsklighet och respekt för allas lika värde som ledord? Här hittar du våra lediga tjänster just nu.

Nu söker vi sommarvikarier till Halvvägshusen

Halvvägshus är en utslussningsåtgärd inom Kriminalvården vars syfte är att underlätta villkorlig frigivning av fängelsedömda. Skyddsvärnet i Göteborg bedriver två halvvägshus, ett för män med 16 platser och ett för kvinnor med tre platser. Här bor de intagna i hemliknande miljö med självhushåll. Personalens uppdrag är att stötta klienterna i att inte återfalla i brott, hitta sin identitet utanför det kriminella livet och följa de regler och anvisningar som Kriminalvården satt upp. Personalen är också ett bollplank i tillvaron och hjälper till med samhällsorienterande frågor. Nu söker vi sommarvikarier till denna viktiga verksamhet.

Om tjänsten

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter; allt från stödjande samtal till provtagningar och samverkan med Kriminalvården och Frivården.

Varierande arbetstid. Dygnspass med sovande jour ingår.

Avtalsenlig lön.

Om dig

Vi söker dig som är över 25 år och har erfarenhet samt gärna en utbildning inom socialt arbete eller är under utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av missbruksvård, kriminalvård eller psykiatri. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som god samarbetsförmåga, noggrannhet, flexibilitet och förmåga att skapa goda relationer.

Om Skyddsvärnet

Skyddsvärnet i Göteborg är en ideell organisation som tillhör den idéburna sektorn. Vi bedriver socialt arbete sedan 1914. Syftet med vår verksamhet är att förebygga social utslagning och förbättra förutsättningarna för människor som lever i olika former av utsatthet. Vi driver bland annat ett flertal olika boendeformer med stöd för socialtjänst och kriminalvård, en socialmedicinsk mottagning och uppsökande verksamheter för ungdomar. Kort sagt – vi hjälper människor som har det svårt att få det bättre.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Maria Austrin, områdeschef Stöd och Skydd, telefon 0703-780192, mail maria.austrin@skyddsvarnet.org

Ansökan + CV skickas till maria.austrin@skyddsvarnet.org så snart som möjligt men senast den 28 februari.