Ny på jobbet!

Hej! Jag heter Emma Forseth och är ny på Skyddsvärnet. Jag ska jobba med projektledning och verksamhetsutveckling. Innan jag kom hit var jag pressansvarig på Sjöräddningssällskapet i sju år. Jag är journalist i botten och har även jobbat många år med kommunikation och projektledning på en byrå här i stan. Mina ideella engagemang har varit många, jag är bland annat medgrundare till frivilligorganisationen Agape och har jobbat ideellt med flyktingar i många år.

Jag älskar Göteborg och vill vara med och göra vår stad till en bättre plats – för alla som bor här. I dag ser det inte så ut, det finns alldeles för många som far illa och faller igenom skyddsnätets maskor, och det vill jag ändra på. På Skyddsvärnet har vi den möjligheten, och därför är jag väldigt glad och hedrad över att ha fått det här jobbet. Just nu söker vi bland annat medel för att utöka vårt arbete med våldsutsatta kvinnor, ungdomar som står långt utanför arbetsmarknaden och ensamkommande. Vad tycker du att vi ska jobba med framöver? Hur blir Göteborg en stad som tar hand om sina invånare och ger alla en chans till ett bättre liv – oavsett nationalitet, bakgrund, kön eller förutsättningar? Hör gärna av dig till mig med dina idéer och tankar! Jag nås på emma.forseth@skyddsvarnet.org.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *