Nu söker vi en sjuksköterska!

Nu växer vi, och startar VÄRNET, ett ungdomscenter med integrerad sjuksköterskemottagning, psykologmottagning, sysselsättningsstöd och fritidsaktiviteter.

För denna storsatsning söker vi nu en driven och engagerad sjuksköterska med erfarenhet av att jobba med ungdomar. Du får vara med och starta upp en helt ny verksamhet, där flera verksamhetsområden och många olika samarbetspartners får plats under samma tak och där vi erbjuder individanpassat, flexibelt och mångsidigt stöd åt utsatta ungdomar.

Därtill blir du en nyckelperson i arbetet med att bygga upp och förstärka Skyddsvärnets socialmedicinska mottagning, som servar alla verksamhetsområden inom Skyddsvärnet.

Om tjänsten

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter; allt från hälsosamtal, provtagning, bedömningssamtal, anhörigsamtal och samverkan med myndigheter. Även olika utåtriktade insatser ingår.

Varierande arbetstid. Kvällsarbete förekommer.

Tjänsten är en projektanställning på ett år med god chans till tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgraden är till en början 50 procent, kan komma att utökas till heltid. Goda möjligheter att själv styra arbetstiden. Tillträde snarast.

Individuell lönesättning.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom psykiatri eller barn/ungdom är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ungdomsarbete, missbruksvård, vuxen- och/eller ungdomspsykiatri. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt och i team.

Om Skyddsvärnet
Skyddsvärnet i Göteborg är en ideell organisation som tillhör den idéburna sektorn. Vi bedriver socialt arbete sedan 1914. Syftet med vår verksamhet är att förebygga social utslagning och förbättra förutsättningarna för människor som lever i olika former av utsatthet. Vi driver bland annat ett flertal olika boendeformer med stöd för socialtjänst och kriminalvård, en socialmedicinsk mottagning och uppsökande verksamheter för ungdomar. Kort sagt – vi hjälper människor som har det svårt att få det bättre.

Vid frågor om tjänsten hör av dig till Johan Gustafsson, områdeschef Boende och integration.  mobil 0703-780187

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *