Legitimerad psykolog

Vill du vara med och skapa nya arbetsmöjligheter för dem som är längst från arbetsmarknaden, tillsammans med oss på Skyddsvärnet? Som vår psykolog är du del av ett tvärprofessionellt team tillsammans med arbetsterapeut, coacher, projektledare och studievägledare från Samordningsförbundet och idéburen sektor.

I vårt ESF-projekt som sträcker sig från januari 2021 till februari 2023 vill vi skapa ett unikt tillfälle att stötta personer att komma närmare arbetslivet. Vi söker nu en erfaren och nyfiken psykolog till teamet. 

Målgruppen är:

  • Nyanlända med sammansatt problematik som befinner sig i ett tidigt skede av sin etableringsprocess och som riskerar att hamna utanför arbetsmarknaden och i långvarigt utanförskap.
  • Individer som befinner sig i långvarigt utanförskap med arbetslöshet i kombination med andra hinder som ohälsa och bristande kunskaper i svenska språket.
  • Långtidsarbetslösa kvinnor och män i åldrarna 18–64 år, som
    har svårt att tillgodogöra sig Arbetsförmedlingens insatser samt ordinarie verksamhet inom Arbetsmarknads- och Vuxenutbildningsförvaltningen (ARB Vux) i Göteborgs stad, och som har långvarigt eller mycket långvarigt beroende av olika bidrag för sin försörjning såsom försörjningsstöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av klinisk bedömning. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom testmetodik och utredningsarbete. Du ska även ha erfarenhet av att arbeta med neuropsykologiska utredningar samt handledning och stödsamtal. Erfarenhet av teamarbete är meriterande.
Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och är trygg i din yrkesroll. Du har ett professionellt arbets- och förhållningssätt och tycker det är roligt att dela kunskap med andra. Vi ser gärna att du har intresse av att vidareutveckla verksamheten tillsammans med oss.

Anställningsvillkor

Heltid 100%, tillsvidareanställning.

Månadslön enligt avtal. Skyddsvärnet har kollektivavtal enligt Vård- och omsorgsavtalet.

Sök tjänsten

Ansök senast den 1 september.
Skicka cv och personligt brev till maria.austrin@skyddsvarnet.org

Frågor om tjänsten besvaras av
Maria Austrin, områdeschef: 0703-78 01 92
Åsa Bergdahl, fackligt ombud för Vision: 0703-78 01 85

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *